След раздялата си с Жерар Пике на Шакира със сигурност ѝ

...
След раздялата си с Жерар Пике на Шакира със сигурност ѝ
Коментари Харесай

Колко пари е спечелила Шакира от песните за бившия си

След раздялата си с Жерар Пике на Шакира сигурно ѝ е било мъчно да продължи напред. Но пък в професионален проект тези разтърсвания в персоналния ѝ живот се оказаха доста плодотворни.
 Шакира се изправя пред съда в Испания за укриване на налози
Седмицата стартира неприятно за Шакира

Певицата продължава да отхвърля обвиняванията

Почти всяка ария, която колумбийката пусна през последните две години, стана шлагер, а в тях не липсват и хапливите препратки към някогашния ѝ. Но пък проблемите с данъчните в Испания не стопират, като по последните обвинявания тя се разбра да плати 7 милиона санкция и да получи три години условна присъда. 

Всичко това е предизвикало Marca да се разровят, с цел да схванат на какъв брой се прави оценка положението на Шакира и какъв брой тъкмо пари е изкарала тя от песните, в които прави препратки към някогашния си.

Оказва се, че съгласно листа на Forbes Шакира разполага с над 400 милиона $, като в тях се включват и няколкото скъпи парцела, които има. Като да вземем за пример къщата ѝ на Бахамите, струваща над 1 милиона $ или имението ѝ в Маями за 12.7 милиона $.

Колкото до песните, " Te Felicito ", " Monotonía " и " Session 53 ", в които тя прави хапливи препратки към Жерар Пике, са ѝ донесли немалки суми. От  " Te Felicito " с Rauw Alejandro Шакира е изкарала към 13.6 милиона $.
 Шакира и Жерар Пике стартират на чисто - за какво продават парцелите си в Испания
Шакира и Пике дефинитивно скъсват с предишното

Ето по какъв начин двамата считат да...

" Monotonía " с Ozuna пък ѝ е донесла по-скромната сума от 4.9 милиона $. Докато  " Session 53 " с Bizarrap е донесла на Шакира 353 000 $ от YouTube и над 2 милиона $ от Spotify. И по този начин излиза, че за тези три песни Шакира е спечелила 21 милиона $. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР